Julkisivumaalaus

JULKISIVUMAALAUKSET AMMATTITAIDOLLA - PIDÄ HYVÄÄ HUOLTA JULKISIVUSTA

Julkisivumaalaus on meille sydämen asia. Puhdistamme ja maalaamme julkisivuja perheyrityksen arvomaailmalla, joka tarkoittaa tekemistä asiakkaan etu edellä. Olemme perheyritys, jolle koti on tärkeä ja kiinteistö on enemmän kuin talo - meille se on paikka, jossa tehdään muistoja. Oli kyseessä sitten taloyhtiö, julkisrakennus tai liikekeskus, me suosittelemme parhaat menetelmät kiinteistön suojaukseen ja julkisivun elinkaaren pidentämiseen. Pyydä maksuton kartoituskäynti!

Puhdas julkisivu luo kiinteistöstä positiivisia mielikuvia ja hyvin huolletun julkisivun kestävyys paranee ja käyttöikä pitenee. Laadukkaasti toteutettu julkisivumaalaus nostaa talon arvoa ja suojaa sitä ulkoisilta vaikutuksilta. Julkisivu altistuu väistämättä erilaisille ulkoisille vaikutteille, kuten ilmastorasitteille, saasteille ja kasvustolle. Julkisivumaalaus suositellaan tehtäväksi 10 – 15 vuoden välein, mutta ei kannatta odottaa, että julkisivu pääsee huonoon kuntoon, ennen puhdistusta ja huoltomaalausta. Mitä pikemmin julkisivu puhdistetaan kasvustosta, jälkikäsitellään ja maalataan, sitä paremmin kustannukset saadaan pysymään kurissa. Julkisivun säännöllinen huoltaminen lykkää kalliimman julkisivuremontin tarvetta.

Aloitamme julkisivumaalaukset tekemällä ensin tarvittavat pohjatyöt. Tarkistamme rakenteiden kunnon ja korjaamme ja uusimme sen tarpeessa olevat pinnat. Tämän jälkeen puhdistamme ja pesemme pinnan sille sopivalla menetelmällä, kuivatamme sen ja poistamme irtonaisen ja hilseilevän maalipinnan. Tasoitamme ja pohjustamme julkisivun ja maalaamme sen materiaaliin parhaiten sopivalla maalilla.

Meiltä saat kaikki julkisivun huoltotyöt saman katon alta. Teemme kaikki julkisivutyöt ammattitaidolla ja julkisivun pintamateriaalin ehdoilla. Puhdistamme julkisivut kasvustosta ja suojaamme ne kasvustonestokäsittelyllä. Teemme julkisivumaalaukset ja pinnoitukset ja korjaamme elementtisaumaukset sekä teemme uusiosaumaukset täysin uusiin pintoihin. Ota meihin yhteyttä ja teemme maksuttoman kartoituskäynnin, jossa selvitämme kiinteistönne tarpeet yksilöllisesti ja löydämme parhaat ratkaisut kiinteistöllenne.