Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Miten voimme auttaa?

Mietitkö, mitä voisit tehdä julkisivun kanssa? Tarvitaanko julkisivuremontti vai riittäisikö puhdistus? Edustatko isännöintiä ja haluaisit kouluttaa henkilöstöäsi? Ota yhteyttä, jutellaan rauhassa mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä tai jätä viesti

0413135924
info@julkisivupalvelut.com

Suomen Julkisivupalvelut - Logo
TIIMI, JOLLE SINÄ OLET TÄRKEÄ

PERHEEMME

Suomen Julkisivupalvelut Oy koostuu kolmesta perheestä, joita yhdistää julkisivujen puhdistuksen ammattitaidon lisäksi halu tehdä työ hyvin, lämmöllä, ihmisestä välittäen. Me olemme kiinteistösi puolestapuhujia - välitämme siitä, millaisen mielikuvan jätämme jälkeemme puhtaan julkisivun lisäksi.

Juha ja Nanna

Juha on alan pioneeri ja tarinankertoja. Hän välittää asiakkaistaan kuin perheenjäsenistään ja pyrkii aina löytämään ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan. Juha on erityisen intohimoinen työtään ja sen kehittämistä kohtaan. Juhan perheeseen kuuluu Nanna, joka on yrityksemme talousasiantuntija. Nannalla on pitkä kokemus kiinteistöjen hallinnoinnista ja isännöinnistä. Hänen mullistava kykynsä kehittää nopeita ja toimivia ratkaisuja toimii äärimmäisen tarkan työskentelytavan kanssa.

Timo ja Sanna

Timo on pitkän linjan myyntikonkari ja asiakkaidemme luottopakki. Hän luo syviä asiakassuhteita ja välittää aidosti asiakkaan ongelmista. Timo on rauhallinen, luotettava ja lämmin ihminen, jonka kanssa keskustelu on luontevaa. Sanna on yrityksemme visionääri, joka sanoittaa arvojamme, visiotamme ja missiotamme. Hän on värikäs persoona ja tarinoitsija, joka miettii asioita aina asiakkaan näkökulmasta. Sannan saa syttymään sanoilla “Minulle on tärkeää, että..”

Henrin perhe

Henri on kattopuhdistusten supersankari! Julkisivun puhdistuksia on takana yli 200, kattopuhdistuksia sitäkin enemmän. Henri opastaa ja neuvoo mielellään, mikä juontuu tinkimättömästä asiakaspalveluasenteesta. Huolellisuus on hänelle erittäin tärkeää, ja Henri opettaakin meille muille asioita, joita ei koulun penkiltä voi edes oppia.

OPPAITA, TIETOA, VINKKEJÄ, UUTISIA

AJANKOHTAISTA

Julkisivun pesu – Piintyneet uskomukset ja kummajaiset

Olen useammin kun kerran törmännyt tarinaan, jossa mies on pessyt painepesurilla oman tiilitalonsa ja aiheuttanut massiivisen homeongelman, joka johti asumiskieltoon ja talon purkuun. Joissain tarinoissa tämä kyseinen mies oli pessyt tyttärensä talon, mutta lopputulos oli sama. Voi aivan hyvin pitää paikkansa. Väärät tekniikat, väärät laitteet ja osittainen tietämättömyys voivat saada enemmän vahinkoa aikaan kun mitä [...]

Likainen julkisivu – 3 yleisintä syytä likaiselle julkisivulle

1990-luvun puolivälistä lähtien likainen julkisivu on tunnistettu imagolliseksi ongelmaksi esimerkiksi vuokra-asteen täyttymisessä. Mistä likainen julkisivu johtuu? Aiemmin julkisivujen likaisuus oli enemmänkin isojen kaupunkien ydinkeskustoissa sijaitsevien kiinteistöjen ongelma ja riesa. Likaa kertyi ajoneuvoista lähtevistä pakokaasuista, noesta, rasvasta, tiepölystä ja piestä. Nykyään likaisuus on levinnyt myös taajamiin ja niiden ulkopuolelle. Likainen julkisivu johtuu nyt pääsääntöisesti kasvustosta, kuten [...]

Julkisivuremontti vai julkisivun puhdistus

Julkisivuremontti ja sen suunnittelu on taloyhtiölle aina suuri kysymys. Taloyhtiön hallituksissa mietitään, missä mittakaavassa julkisivuremontti tulee toteuttaa, mitä se maksaa ja miten se vaikuttaa asumiseen – mutta myös asuntojen arvoon. Asiantuntijamme Juha Myöhänen kertoo artikkelissa, milloin julkisivupuhdistus on hyvä vaihtoehto ja mihin julkisivupuhdistus vaikuttaa. Milloin taloyhtiön julkisivuremontti on ajankohtainen – ja missä mittakaavassa? Näihin kysymyksiin [...]