Palvelut

PIDÄ HUOLTA JULKISIVUSTA

Julkisivun puhdistuksella saadaan lykättyä raskaita julkisivuremontteja sekä pidennettyä huoltoväliä. Yleisesti uskotaan, että julkisivun pesu ja kasvuston puhdistaminen vaurioittaa pintamateriaalia tai että vettä pääsee rakenteisiin. Ammattilaisten tekemänä julkisivun puhdistus on tehokas, turvallinen ja ympäristövastuullinen tapa toimia.

Autamme teitä välttämään suuria korjaushankkeita ja pidentämään julkisivujen huoltovälejä.

Julkisivujen puhdistus- ja kasvustonestokäsittelyt

Julkisivu pestään ja pintaan tehdään kasvustonestokäsittely, joka suojaa pintaa uudelta likaantumiselta usean vuoden ajan. Pinnat puhdistetaan aina pintamateriaalien ehdoilla.

Valmistuvien kiinteistöjen luovutuspuhdistukset

Värjäytymien, betoniroiskeiden sekä tahrojen ym. poistot ja puhdistukset ennen kiinteistöjen luovutusta.

Impregnointi

Huokoisten kivipintojen esimerkiksi betoni- ja tiilipintojen väritön kyllästys, joka suojaa pintoja veden imeytymiseltä rakenteeseen, rapautumisvaurioilta ja likaantumiselta. Varmista kiinteistösi kivipintojen pitkäikäisyys sekä kauneus. Suojaamalla pintoja suojaat myös kiinteistöäsi suuremmilta vaurioilta.

Piha-alueiden ja parkkihallien puhdistus ja kasvustonestokäsittelyt

Piha-alueiden puhdistus ja käsittelyt antavat pihoille uuden ilmeen ja luovat samalla viihtyisyyttä ja käyttöä. Parkkihallit voimme puhdistaa ja suojata sekä sisältä ja ulkoa, olosuhteet huomioiden. Parkkihallit ovat käytössä puhdistuksen ajan ja puhdistuksessa otamme huomioon sisätilojen vaatimat asiat.

Ammattitaidolla, tietysti.

Sisämaalaukset

Sisämaalauksiin kuuluvat huoneistomaalaukset, porraskäytävien maalaukset ja yleisten taloyhtiön tilojen maalaukset. Käytämme laadukkaita maaleja sekä pinnoitteita.

Huoltomaalaukset ja pinnoitukset

Julkisivut, sokkelit, porraskäytävät, kellarikäytävät, huoneistot ja lattiat viimeistelet uusilla pinnoituksilla sekä huoltomaalauksilla ja betoni- ja kivipintojen tasoituksilla.

Elementtisaumauksien korjaukset

Uusiosaumaukset täysin uusiin pintoihin sekä myös korjaussaumaukset vanhoihin pintoihin. Elastinen ja ehjä elementtisauma pidentää kiinteistön elinkaarta ja pitää kosteuden poissa rakenteista.

Ikkunapesut

Toimistojen, liikekiinteistöjen, huoneistoiden ym. ikkunapesut. Puhtaat ikkunat päästävät luonnonvaloa sisään ja toimivat pisteenä iin päällä hyväkuntoiselle julkisivulle.

Betonikorjaukset

Korroosiopaikkaukset, halkeamien ja lohkeamien korjaukset, kovien saumojen esimerkiksi graniittisokkelien ja vastaavien korjaukset.

Graffitisuojaukset

Graffitisuojauksella suojaat julkisivupintoja graffiteilta ja töhryiltä rikkomatta julkisivun maalipintaa. Tällöin jopa huoltoyhtiö voi puhdistaa pinnan helposti.

TILAA KARTOITUS

Meille kiinteistö on enemmän kuin talo - meille se on paikka, jossa tehdään muistoja. Oli kyseessä sitten taloyhtiö, julkisrakennus tai liikekeskus, me suosittelemme parhaat menetelmät kiinteistön suojaukseen ja julkisivun elinkaaren pidentämiseen. Pyydä maksuton kartoituskäynti!